27 Eylül 2012 Perşembe

Ruhu Orosbu


Yok anladım ki beni bir düzgünü bulmaz.

Teee Allaaam! Seçiyorum sanırım. Yalancının yalanı bin para. Samimi olduğum, daha doğrusu denk geldiğim, hemcinslerim ya erkek arkadaşı tarafından terkedilmiş, saplantılı tipler olur, ya erkek görünce kendisini tepelere çıkarır, milletin ilişkisine çamur atar, ya sidik yarışı derdinde kültür abidesiymiş gibi davranır,ya mikmik ilişkisini anlatır kafa siker ya da kendi yalanına dolanına bokuna alet etmeye çalışır. 

Aaa bi de arayıp sormayıp hatır sormayıp kötü gününde yanında olmayıp işi düşünce arayıp soran var ki bu tipler genelde ilk önce ne zaman evleniyorsun sorusunu size yöneltenlerdir. 

Öncelikle, hepinize FUCK YOU! diyorum ve sonrasında;

Bundan kaç ay önce bilmiyorum ama sanırsam geçen sene Kasım ayı gibi üniversiteden bir arkadaş feysten mesaj atmıştı bana, İstanbul'a geliyorum, eğer ev arkadaşlığına kabul edersen, adayım diye. Kendisinden pek zarar görmemiş hatta az da beraber kısır yememiştik. Evlerimiz karşılıklı dairedeydi ki kendisi benim pek de samimi bir arkadaşımın arkadaşıydı. O dönem, neredeyse 4 sene 8 dönem beraber yemiş içmiş gezmiştik.

1 ay içerisinde İstanbul'da işe başlayacağını, nişan attığını falan söylemişti ki yalan değil fena da üzülmüştüm. Ne de olsa emek vermişti, şahittim. Derken ne oldu bilemedim, 1 ay içerisinde depresyondan çıkıp yeni bir ilişkiye başladı, tabi bu arada ben burada deli gibi ev arıyorum, gelecek diye tutacağım evlerin fiyatlarını ona göre belirliyorum. Sevdiceğim'le 108374 emlakçı gezip 73729 kez ev yüzünden tartışıyoruz, ha bu da cabası.

1 ay oldu 3 ay, 3 ay 5 ay derken, bir mesaj geldi: Çok mutluyum, evleniyorum! Ben ev derdinde onu beklerken, bu habere pek de sevinemedim, yalan değil. Velhasıl kelam, sonrası daha bir beni benden aldı, Sen evi tut, birkaç ay ben sen de kalırım, kiraya ortak çıkarım. İşte o an benim şalter attı, saydım sayıştırdım ve kendisine kalacak bir yer bulmasını söyledim. Kaç ay haspamı beklerken kiraya ortak çıkacakmış, sanki söz konusu kiraymış gibi. Orosbu.

Derken, aradan uzun zaman geçti ve sesi çıkmadı. Ta ki bundan 2 hafta öncesine kadar. İş yerinden odamı aradılar, santraldeki eleman beni birinin aradığını telefonum olduğunu söyledi. Telefondaki bir erkekti. Sesi algılayamadığımdan mı yoksa anlayamadığımdan mı bilmem ama telefonda konuşanı algılayana dek çatladım. Telefon eden bu orosbu ruhlu kızın sevgilisiymiş. Numaramı nereden bulduysa bulmuş, beni aramış.Bu hanım abla, gelecekmiş de ailesine benimle kalacağın söylemiş, annesi babası da biz de gelelim demiş, haberim olacakmış.

Haberim olacakmış mı?

O an sinirden resmen telefondan çıkıp adamın gırtlağına sokacaktım.

Kusura bakmayın, yardımcı olamam, ailem burada, ayrıca evim de pek büyük değil, keşke zahmet edip kendi arasaydı diyerek en kibar ama net halimle kapattım.

Tabi sinirden etrafımda ne varsa tekmeledim, bu da ayrı.

Derken, 
Bugün ben işteyken aramış. Beni arayan dostlar bilir ki ben işteyken pek de telefonla uğraşamam, vaktim olmaz. Sadece ailemle görüşürüm, o da ayrı, kimse alınmasın. Haliyle beni aradığını ta işe gelince fark ettim. Fark ettim ve edepten ötürü aramayayım dedim. Feysi açtım, bok gibi bir Türkçe ile yazılmış uzun bir mesaj gördüm. İşte beni bana bir şey teklif etmek için aradığını, ailesine benim evi gösterip ev kirasının yarısını ödemeyi teklif ettiğini ve daha hatırlamadığım zilyon kadar şey yazmış. 

Yuh dedim!

Orosbuya bak, neyin daha yüzsüzlüğü ise, sonrasında attım dayadım döşedim. Sıkıntının para olmadığını sadece uygun olmadığımı ve dahasını yazdım. Eski günlerin hatrı olmasa ağzına sıçacaktım ama neyse.

Allah'ım diyorum, herkese para verme sen!

Hayır, sikilmiş götün davası olmaz ki bu neyin tartışması be ablam! Hayır'dan anlamıyorsun da o okuduğun 5 senelik bölüm nedir? Taam, biliyoruz okumak eşekliği almaz da bacım bu nedir bu nasıl bir arsızlıktır? Sen bana daha nasılsın demeden, direkt işini gördürmeye bak, sonra da kendimi değerli hissetmemi iste, oldu. Parasını verecekmiş! Vay arkadaş! La sanki 1 saatliğine karı ayarlar gibi, işi düşünce aramalar sormalar. Götümü ye!

Bakıyorum da insanların dostları, dostlarından öte canını verecek kardeşleri var, ben de ise kardeşimden başka kardeş diyecek hiç kimse yok.

Zaten oldum olası, karı milletinin kısa vadeli mikmik kafa siken muhabbet dostluklarına sinir olmuşumdur da la bilokcan oradan bakınca çok mu safım?!

Bilmiyorum ama yine diyorum, karı milleti bu, anlayan beri gelsin.

8 yorum:

  1. hay orospu ya.. bu tipleri toplayıp tıkacaksın bir yere vereceksin ateşi.. ohhh.. dünyadaki kaşar oranı azalmış olacak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok annem anlamıyorum ki ben ne yapıyorum? Taam, insanız da bu kadar değil.

      Sil
  2. vay anasını yahu :))) bu ne yüzsüzlük :)))faceden ofsayt özgür jack ...

    YanıtlaSil
  3. sana iyisi raslamamis usturupsuz.Zor zaten bu devirde degil arkadas bulmak sen bide kardes diyebilecegini ariyosun.Hele belirli bi yastan sonra hic olmuyo varsa cocukluktan biri anca ama insallah sirtini ailenden baskada dayamaya cekinmiycen bir arkadas cikar karsina:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum bu dönemde kızlardan dost varsa beri gelsin zaten cidden samimiyeti bir çizgide aşınca direkt kuzunu kendin kazmış oluyorsun.

      Sil
  4. lanet lanet nalet :) artik hangisini begenirsen diyeyim.
    cikarci arkadasliklar ayip yaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıkarsız olan tek yaratık zaten köpeklerimiz, anladım.

      Sil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!