14 Temmuz 2012 Cumartesi

Kafa Sikmece Vol.2

Mis gibi çıtır pıtır Eti Form yiyorum, Eti Form deyince yüzünüzü ekşitiyorsanız, H5 diyorum. Ama abeeey bu Mısır ve Pirinç Patlağı var ya.Fena bişiii. Güya ara öğün diye resmen 1 pakette bulunan 10 tanenin 7.sini şuan mideye indiriyorum. Güya akşam yemeği yemeyeceğim de falan fişman. Hı evet, diyetteyim hocam. Kaçıncı günüm,saymıyorum. Saymaya gerek mi var? Nasılsa her gün bir sonrakinden daha berbat ve daha nasıl derler sikindirik, aslına bakarsanız, bir önceki bir sonrakisi de yok, her biri bildiğiniz, ilk gün gibi.

Normalde çok yiyen bir insan değilim, zaten her hatun aynı yalanı söyler de oturdu mu 1 orta boy pizzayı mideye indirir. Zaten hatunların söylediği 3 laftan 1'si mutlaka sallamadır. Mesela, her hatunun vücudu orantılıdır, her birinin vücut kütle indeksi tamdır, her biri ideal ölçülerde, ideal boy ve kilolardadır. Hı, anan. Oysa her birimizin saklı gizli tuttuğumuz etleri yağları vardır. Mesela, hani şu Koton'da satılan, sımsıkı böööle korsemsi atletler falan var ya, onlar tam bir hayat kurtarıcısı. Yalan değil, dar gömleklerin altına atlet niyetine giymek, bi de bööle çek çek uzadığı için, totosu biraz daha geniş hatunlar için uzun koruma görevi görüyor. Yaaav bööle işte.

Demem o ki, ben cidden çok yemem. Amma, bazen resmen öküz olabiliyorum. Mesela, bazen gözüm döner, 20 nugetı mideye indirebilirim. Ya da bildiğiniz paket dönerleri alıp yarım ekmek arası bol ketçap bol mayonez bol hardal bol acı sos ve bol turşuyla götürebilirim. Öküzleşebilirim. Ama bunu her bağ-yan yapar da yapmam der, yoksa kendi halimize kalınca, resmen ağzımız yüzümüz yağ içinde kalır, oh mis. Mideniz bulandı mı? Huheuha bulansın :o :)

Ama abi ben de bir hazımsızlık fena. Zaten malum bi de zamanında mide kanaması geçirince, dedim kızım dur, yavaşlat, o turşular, acı biberler taam. Bi de tartı da 60+ görünce of dedim, lan evlensek düğüne giyecek gelinlik bulamayacağız. Benimkide laf amına koyayım, düğüne ne giyeceksem, gelin ola-ma-yacağıma o kadar odaklanmışım ki- bilmem anlatabildim mi? Derken, yemeği düzene sokayım dedim, yoksa o bana sokacak.

Bi de bilökcan fena şişim. Hani klasik karıların uyduruk sikimsonik şişliği değil, bildiğin şiş, sancı yapan, acıyla kıvrandıran. Ben de bir el attım. Zaten işten gelip saat 10'da yemek yemek neyime laaayn benim?

Şu an durum gayet stabil. Herşey yolunda, ilginçtir ama 1 hafta dolmadan resmen, 1,5 okka hafifim. Daha raadız hacum. En azından ödem mödem biraz şişlik gitti. O uyduruk ot mot'ları da içebilsem daha iyi olacak ama her sike alerjim olduğundan. I ıh. Ben de bundan mütevvelit, Eti Form cansın. Mis.

Çay içmek de mis.
Ama kahve ah.
Özledim lan 3in1out seni.
Neyse, bir gün-elbet-buluşacağız.Yersen.

7 yorum:

  1. Ödem icin maydanoz kaynatip icmek iyi geliyo diyorlar.. İçebilirsen bı onu dene.. Hadi kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  2. Diyet yapamayanlar furyasına seni de kurban ettiğime inanamıyorum, şimdiden xl gelinlik aramaya başla derim. Ben de kilo aliyim, dediklerine göre alırsam böyle ne biliyim giderimde %40 lık bir artış olacak, hayırlısı.

    YanıtlaSil
  3. @BİS,
    En sevdiğim şeydir, zaten maydanozlu limonlu su içerim her sabah:)

    @ATE,
    :S XL mı?
    Küfretseydin:S
    Tek sıkıntım ödem cidden diyorum,taam kilo aldım da:S benim zaten yeteri kadar giderim var ki:S XL nerden çıktı, kırıldım.
    Cidden.

    YanıtlaSil
  4. Gaza getiriyordum yahu planımı mahvettin! :'(
    Zamanında obezlere şişman, şişko diyelim zayiflarlar diyen insanlar vardı, onları da anmis olalım.

    YanıtlaSil
  5. @ATE,
    Ohannes ! Şimdi de obez oldum :S
    Sıçtım sıvayasım falan.

    YanıtlaSil
  6. Sana mesaj attım ben mail atamadığım için.

    YanıtlaSil
  7. @ATE,
    Gelmedi ki gelmedi ki.:S
    Bu aralar fena yoğunum belki de geldi gözden kaçtı:S

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!