1 Haziran 2012 Cuma

Sıkıya Gelince Kaçan Sike Gelince Dayanamaz

Dün malum missturkey vardı, tivitırda 3 saniyede 1 tivit attığımı fark ettim. Tabi sonrasında biiiton saldırı cümlesi de aldım,tivitlerime cevap olarak. Saygı duyuyorum demek isterdim ama hacum kusura bakmayın, benim fikrime saygı duymayan, sırf saygı duymadığı için saydıran mahlukün neyine saygı duyayım, yine yeniden söylüyorum, o yarışmaya katılan yarışmacıların alayı çirkindi, sadece tek favorim vardı, o da zaten 1. oldu. Ciddi anlamda, sanki bu yarışmaya seçilen hatunların sırf 1.çıkan abla 1.seçilsin diye katıldığını da düşünmüyor değilim,hanisi. Hele o 2.!Of Allaaaam!Ya ablacım bi dişlerini temizletseydin ne bileyim,bişeyler yapaydın da geleydin. Bu arada baktım da bütün abiler ablalar da benimle -neredeyse- hem fikirdi, gerçi yarışmadan sonra, 2 çıplak poz verince o abilerin alayının dibi düşmeye meyilli ya neeeeyse.

Son bişiii daha, Türkiye'de güzellik anlayışının uzun ve zayıf kıza odaklı olduğunu anladım da abicim her zayıf kız her uzun kız güzel değil ki hacum. Neydi o ayrık paçalar, neydi o tahta beden, sıfır bedene doğru orantılı sıfır meme, sıfır göt. Valla tahta tahta. Boy olarak uzunlar da boyun olarak kısalar. Hele o benli abla,gözler neden pörtlemiş.

Karı milleti, kendinde olmayana çamur atar her daim, bilinmez mi? Ama hacum boy,pos,meme,göt,baş varken hani objektif olalım. Yapmayın Türkiye!

Derken, #missturkey TT'sine bir yazı düştü. Bir blog adresi. Zekice yapılmış bir hareketti. Hani, pat diye missturkey ile alakalı olmayan birşey,bir yazı,bir çağrı. Hemen destek verdim kendisine, bloga da döndüm,elimden geldiğince dedim. Kendimce söz verdim.

Bloga ulaşmak isteyenler bir tıklasın, sonra beni dinlesin, sonra da desteğini versin.

Taylan, hemşerim.
Ankara'nın en güzel liselerinden birinde okuyan pırıl pırıl bir gençken, o zıkkım hastalığın zıkkım olan en yaygın türüne kapılavermiş. Bembeyaz dişleri, kocaman gülümsemesiyle bakan kocaman gözler. Bu zıkkımı çekmeyen, zıkkımı bilemez, zıkkım bile az olan bir kelimedir.

Verdiği acı,nasıl anlatılır ki?

Hele ki kemoterapi ve ışından sonra, yok bööle birşey.
Kemiğinizi sanki böööle testereyle yavaş yavaş kesiyorlar, etlerinize bin tane mandal takıp mandalların ucundan çekiyorlar gibi. Dışsal olarak görünmese de, iliklerin içinde oynayan bir kurt var gibi. Fena.

Kurtulursun inşallah kelimesi o kadar anlamsız ki. Kurtulmak ne demek? Hani silip atmak gerek, kurtulursan izi kalır gibi.

Zor be hacum.
Nasıl zor, dilimin kitlendiği boğazımın kuruduğu nokta.

Acaba dün #missturkey için kıçımızı yırtan bizler, sıra desteğe gelince ağzımızı açacak mıyız?

Açık konuşmamı ister misiniz? Hiç sanmam, hiç kimsenin bu yazıyı okuyup da bi sik yapacağını!

Hadi giderlendim.

20 yorum:

  1. Yine okurken sinirini dibine kadar hissettim.
    Kaç kere geçtim ama link göremedim.
    Nerdedir?
    Nasıl destek olunur bi bakmak isterdim.
    Son olarak seviyorum hayvan gibi yazmanı.

    YanıtlaSil
  2. @sweet'im,
    Valla çok gergindim,taaam regl dönemi de etkili ama yok hocam hani gerildim.

    Bloga ulaşmak isteyenler bir tıklasın, sonra beni dinlesin, sonra da desteğini versin.

    Burda tıklasın üzerinde:)

    Ve ben de seviyorum hayvan gibi yazmayı ve sizin okumanızı:D

    YanıtlaSil
  3. Yazar, haceppede randevum vardı temmuz'un 14-15'i gibi ama aq koduumun hastalığı işte beklemez. Randevuyu sınav sonrasına çekebilirsem eğer gittiğim gün arıcam Canan Teyze'yi, kahretsin uzatmıcam.
    not: şu haceppe olaylarıyla can sıkmak istemem ama kontrol işte, kurtuluşta sonraki.

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın. Insanlar destek vermek yerine ne yazık ki (!) kaçıyorlar. 2 yıl önce aynı hastalıkla boğuşurken erkek arkadaşım birşey değildir o ya akdeniz anemisi felandır dedi ve beni terk etti. Neyse ki başlangıç durumundaydım zor olsa bile atlattım. Umarım Taylan da atlatacaktır, vicdanı ölmeyen insanların yardımlarıyla..

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın. Insanlar destek vermek yerine ne yazık ki (!) kaçıyorlar. 2 yıl önce aynı hastalıkla boğuşurken erkek arkadaşım birşey değildir o ya akdeniz anemisi felandır dedi ve beni terk etti. Neyse ki başlangıç durumundaydım zor olsa bile atlattım. Umarım Taylan da atlatacaktır, vicdanı ölmeyen insanların yardımlarıyla..

    YanıtlaSil
  6. MiMlendiniz..;DD

    Miss MiMQueen seçildiniz..;DD

    YanıtlaSil
  7. taylanın sayfasını görmüştüm ben daha önce ama ankara istanbul izmir için adresler var. bu illerin dışında nasıl yardım edebileceğimiz yok maalesef :( içim gidiyor benim de bir anne olarak... keşke elimizden bir şey gelse...

    YanıtlaSil
  8. Çağla Kubat'tan sonra saldım ben missturkey olayını. kimler geldi kimler geçti umursamadım :)

    Yalnızca bir tüp kan vermek hayat kurtarır. Üşengeçlik öldürür.

    YanıtlaSil
  9. En son ergenken güzellik yarışması izlediğimi hatırlıyorum.Güzellik,moda dergilerinin dayattığı bir şey bu yüzyılda..Yani onların kriterlerinde değilsen boku yedin...Mesela çilli bir kızı onlara değişmem...Yada ojesiz güzel tırnaklar erotiktir...
    Gibi gibi gibi...

    YanıtlaSil
  10. @ATE,
    Bir dakka anlamadım,kimin için Hacettepe? Sen için mi? Ve git fırsatın varken cano. Benim durum iyi olsa kan veririm ama nerdeee...

    YanıtlaSil
  11. @Elektrovampir,
    Çoook geçmiş olsun canım!Erkek arkadaşın da erkek değilmiş,kusura bakmayasın da.Darısı Taylan'a!Ah!

    YanıtlaSil
  12. @Elektrovampir,
    Çoook geçmiş olsun canım!Erkek arkadaşın da erkek değilmiş,kusura bakmayasın da.Darısı Taylan'a!Ah!

    YanıtlaSil
  13. @doktor,
    Oy canooo çok mersi:)
    Bakayım bilare.

    YanıtlaSil
  14. Benim kan güzel ama işte geçmiş kötü -kanser falan- haceppeye sırf kontrole gidiyorum, Ankara'ya gittiğim gün doktorlarıma sorcam bakalım uygunsa tabii ki yardım, bir tüp kan yahu, ehe kardeşten de alırız hem.

    YanıtlaSil
  15. @Huysuz,
    Herhangi bir devlet hastanesine gidip de kan verirseniz ve durumu izah ederseniz, sizi Canan hanım'la irtibata sokarlar, uygun kan falan olursa.

    YanıtlaSil
  16. @Lokes,
    Valla ben teee lisede izliyordum bi de dün izledim.

    Hocam bu durumlar cidden ciddi.Herkesin vicdanına.

    YanıtlaSil
  17. @Zaman,
    Kesinlikle,ojeler candır.Ojelere aşığım!

    YanıtlaSil
  18. @AYE,
    Amma çok var bu zıkkımdan müzdarip biz. Yazık lan bize.

    YanıtlaSil
  19. @Sirk Ucubesi,
    Çok yaşa o zaman:D

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!