3 Haziran 2012 Pazar

Kitapların Gücü Adına


Bugün öylesine gogıl amcayla dolaşıyordum, derken, bir siteye denk geldim. Malum kitap manyağı, kurdu az gelir, kitap manyağı olan bendeniz, D&R,Kabalcı falan kitabevlerinin sitelerine bakıyordum. Derken, bir siteye denk geldim, evekitap.com . Kitapların fiyatlarını karşılaştırdım,yalan değil, malum 3 kuruşla 5 köfte yeme niyetinde olduğumdan. Sonra,baktım ki fena değil, ha.Kitaplar uygun fiyata. Sonra evkitap.com'un bloguna rastgeldim. Okudum,üfledim,okudum,ettim ve o güzeeeeel yazıyı okudum!

Kitap hediye ediyoruz manasına gelen muhteşem çekiliş!

Malum son zamanlarda, blogger'lar arasında yaygın olan hediye alış-verişine katılan ben de katılmıştım, hoş, ziyaretçi sayısına oranla, katılımcı sayım az olsa da en azından kendimce, vicdanımı raaad ettirdim hacum, neticede diyoruz yeniden, sevenlerimi, beni sevmeseler de okuyacı dostlarıma minnacık armağanlar vermek gösel birşey.

Uzatmadan, güzel site,can dost,kitapsever evekitap.com 'da bizi düşünmüş edinmiş, demiş arkadaş benden bahset,katıl bu çekilişe. Madem ööle,yapalım dedik. Siz bu yazıyı okuyadurun, ben de biraz alış-veriş yapiiiim!Kitaplar seçiiim!

Evet buyrunuz, siteye giriş tık tık tık.

Sitenin bloguna giriş tık tık tık.

6 yorum:

  1. :)Hemen siteye ışınlanıyorum!!

    YanıtlaSil
  2. Ben şanssızım be yazar, bi kere amorti tutturamadim. Bana göre değil.

    YanıtlaSil
  3. @ChunLi,
    Kuzuuum git git bak sen şanslısın:)

    @ATE,
    Belli mi olar kuzum şans bu?

    YanıtlaSil
  4. Kardeşim şu Türkçeyi daha doğru kullansan olmaz mı? Bir de kitap kurduyum demek az kalır demişsin. Kitap okuyan biri, o dilin kurallarını iyi bilmelidir.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. @kitabistan,
    Affedersiniz ama farkındaysanız, "geyiğine" yazdım her cümleyi. Neticede, burada imla ve yazım kurallarına dair bir makale yazmıyoruz! Gerçi doğru,beni tanımadan herkes yorum yapıyor;"kitap kurduyum" dedim ama inan az bile kalır, yine de saygılar...

    Dipnot: Sizin yorumunuzdan sonra gelen ağır küfürlü yorumu yapan insan evladı kimse, ona da saygılar(!)

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!