8 Haziran 2012 Cuma

Bugün Cuma - Adeti Bozmayalım Dedik


Bugün resmen rüyamda savaştım. Eski stresli günlerim geldi aklıma. Yataktan düşüyordum,saksıyı fena kıracaktım anlayacağınız. Dolayısıyla, kalktığımdan beri fena bir baş ağrısı. Adam gibi kalkmadığımdan mıdır nedir kahvaltıdan da bir sk anlamadım. Allah günah yazmasın da yediğim ekmekten,içtiğim çaydan birşey anlamadım. Sevdiceğimiz de poposunu kaldırıp taze ekmek,mis simit de almayınca çok da zevk almadım. Gerçi 73820 kez sordu gideyim mi diye. Günahını almayım da abicim ben bööle yapiiim mi demesini istemiyorum, hanisi git mis gibi git, al, getir, çayı ben demlerim yani. Sormasana. Yok. Bizim oranın insanının özelliğidir gerçi, yarım ağızla sormak için sorarlar, normaldir. Babamdan da alışkın olduğum için, cidden normaldir.

Derken, kahvaltı bitti. Toparlandık,hooooop Sevdiceğim'le göz doktoruna gittik, yaş kemale erdi heriiiif bak bu da kanıtıdır hesabı tuttum elinden,gittik hastaneye. Anacım bu adamların kıçında kurt mu var? 3 dakika sıra beklemeyi sevmiyorlar, zaten öyle bekleyecek pek de bir sıra yoktu ama işte 2 kişiyi bekledik ve malum muayeneye girdik. O tuhaf makinede doktor gözünü muayene ederken, ellerinin terlediğini, 7 yaşında Andımız'ı okuyacak çocuk gibi terlediğini görünce kalkıp sarılmak istedim. Öööle masum öööle şirindi ki ah. Oysa 3-5 dakika önce beni sinir krizine sokan adam aynı adamdı. Ama yok, doktorun odasında muayene olurken, ulan ne şirin adamsın.

Muayene bitip çıktıktan sonra,asıl hır gür'ümüz başlayacağını bileydim,sarılmak istemezdim. Yalan lan,isterdim yine de. Alt tarafı gözlükçüye gidip bir gözlük alacağız,ordan 3-5 mağazaya gidip alışveriş yapacaktık da olmadı. Sıcaklar başladı ya anacım,bizim de tartışmalar başladı oh hayırlı olsun.

Önümüzde giden, kıçı başı açık, suratı fesatlıktan morarmış bir abla, yere kağıt attı. Elindeki karton çantaları da çekiştirerek saçını başını atarak. Dayanamadım, ora çöp mü laa diye bağırdım,baktım ablamız(!) bakıyor, Sevdiceğim de eveeet orası çöp mü diye bağırdı. Şırfınta ablamız, koştur adım, X-Ray'dan geçti gitti. Bir baktım, gideceğimiz gözlükçü de çalışan tezgahtarmış. Böylelikle, gözlük falan alamadık ve tuhaf tartışmamız başladı.

Alışverişimiz sadece 10 dakika sürdü, 3 tişört, 1 çanta aldık çıktık. Çanta bana, tişörtler ona. Ama tabi benim gözler patlak kırmızı, baş ağrısı daha da arttı. Mis. Alt tarafı alışveriş.

Tartışma konumuzu görseniz hocam, alt tarafı 2 mağazada boy gösterip ucuz malları kaparcasına almaktı. Yok, zaten ötesine benim de sabrım yetmezdi, ama yok abicim illa ki cuma günümüz zehrolacak ya, oldu.Afiyet olsun.

Erkekleri anlamak zor demeyi sevmiyorum, malum erkek-kadın fark etmez,insanı anlamak zor da Sevdiceğimi anlamak daha da zor. Beraber gittiğimiz her yerden 3-5 karış suratla dönüyoruz nedense, taam, ben herşeye ilk kez görmüşcesine bakıyorum da hani ööle mıkmık kafa skenlerden değilim, yani az biraz. Yok, bilokcan huylu huyundan.

N'apalım, seviyoruz işte <3
Gerçi sorsak Sevdiceğim'e, benden de bir toooon şikayet eder,ne derler işte,körler sağırlar,her bitlinin bir alıcısı falan uhea.

9 yorum:

  1. tabi yaa.. İnsanın sevdiceği olması farklı bir durum tabii yaa. :)))
    Yalnız tezgahtar olayının içinde patlaması tam olmuş :)
    bu arada blogun böyle... pek bi tuhaf tövbe estafurullah bi garip olmuş :))

    YanıtlaSil
  2. @Lokes,
    İnsanın Sevdiceğinin olması kesinlikle süüüper birşey de hocam bazen ah saçını başını yolayım diyorum uhea.

    Tezgahtara gelince,kıçına tır kaçsın ne diyeyim uhea.

    YanıtlaSil
  3. Yazar öyle kavga ediyorsanız, bunu demiştim ama yine diyorum " ben de istiyorum!"

    YanıtlaSil
  4. en kısa zaman yoluver. aklını başına getirir... :)

    YanıtlaSil
  5. @ATE,
    Maşallah de yeğen:) Hayırlısını dile:)

    @Lokes,
    Yok lan,kurban olurum ona,olur mu ööyle şey?

    YanıtlaSil
  6. Maşallah, hayırlısı.
    Dedim sen de "darısı başına" de ehe :)

    YanıtlaSil
  7. @ATE,
    Ayyy darısı başııına canooooo:D

    YanıtlaSil
  8. belki de anlaşma tarzınız budur..;DD

    YanıtlaSil
  9. @dr,
    Deli deliyi görünce işte:D uheuha

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!