4 Mayıs 2012 Cuma

Yaz Tahtaya Al Haftaya

Fotoğrafın anlamı yok,sevdim. Zaten terkedilmiş yerleri hep severim. Korkutsa da.

Önce özür dileyim: Valla klavye başında epey tembelleştim, ancak iş yerinde o kadar çok klavye kullanmak zorunda kalıyorum ki eve mecalim kalmıyor. Zamanında bana gelen mim'lere hemencecik cevap vereydim, sabahtan beri Doktor'un "ulan hangi mim lan acaba bana gönderilen la skiiiim" şeklinde blogunu baştan aşağı 382802905783 kez incelemek zorunda kalmazdım. Gerçi yeniden yeniden okumak hoş oldu da la gözlerimi siktim attım. Derken, yaptığımız yorumların 21 Nisan'da olduğunu görünce bu mim'leri buldum, valla yeniden özür ola! Öpüşelim de barışalım:*

Ve 2 mim'i kendi üzerime alındım. Başlayalım;

Varan 1

1)Blogunu ne kadar sıklıkla kontrol ediyorsun?
Valla her gün. Her gün eve gelince ya da iş yerinde fırsat bulursam, gizli saklı. Okuyooom ben ya modunda gibi görünsem de okuyorum da yorum yapmaya ya mecalim kalmıyor ya da uygun ortam bulamıyorum. Ama her gün aralıksız.Net.

2) Blogunun en çok neresini seviyorsun?
Hı? Pardon? Zaaa anan. La ne? Taam. En çok "THE ONE" kısmını seviyorum. Oldu mu?

3) Bilgisayarda vaktini nasıl harcarsın?
Of rapor. Of soru. Of analiz. Of of of.İş.
Dizi.Tivit.Yasemin falan işte.

4) Şu sıralar dinlediğin müzik?
Soru sanki biraz nasıl derler, hııım eksik mi? Müzik ne? Müzik türü mü? Şarkı mı? Grup mu? Şarkıcı mı? Anlatım bozukluğu. Üzgünüm.Sinirlendim.

Varan 2

Diziler hakkında yazmalıymışım. İzlediklerim.
Ama ben fena çok izlerim. Hanisi yerlisinden yabancısına.
8 şey diye bir kriter var ama ben birkaç yazsam. Siz benim sayısına uyma eksikliğimi mazur görün piliss.

* Zombi,vampir,büyü,cadı.
Korkuyorum birader, bu dizileri izlerken bildiğin altıma sıçıyorum. Hem de ne sıçış. Gece tuvalete falan da gidemiyorum ama buna rağmen izliyorum. He erteleyerek izliyorum, mesela Supernatural'e yeni başladım,herkes bilmem kaçıncı sezon kaçıncı bölümdeyken, ama ben sıçma mode:on şeklinde.Yine de izliyorum.Aralarında şu en babası dediğim yok ama Jensen çok baba la!Oyhş!

* Drama,klasik,gerçek yaşam.
Bu da ayrı bir dal.Dizi seçiminde kıstaslarımdan birisi.Her ne kadar gerçek yaşam'la tarih'i birbirine karıştıran bir toplum olsak da ben gerçek yaşam yani biyografik eserleri her daim daha çok seviyorum,tarih'i yanıltarak veriyorlar neticede.Bkz:Hürrem ve memeleri.Sülüman'ın bağ tutmaz uçkuru.Halife olan bir padişahın dini es geçip kendi evladını öldürmesi. Taam, gerçek yanları var da ulan bu kadar seks kokan tarih olmaz.Olasıdır ama gözüne gözüne sokulmaz.Bundandır; tarih out.

* Eski Roma,Yunan mitolojisi,Krallıklar.
Bu da baydı. Taam, anladık, adamların konuları iyidir de abartınca boku çıkıyor, neticede ne Yunan ne de Roma kültürü sadece seks üstüne kurulu değil. Taam, neticede izlenme oranı için bu tür minik(!) şeyler gerekli de ulan her yakışıklı erkek de gay değildi ya. uheha. Derdime bak. Vay amk. Taam, ama seviyorum yine de, yalan olmasın bu tür diziler de hoş, giderli.

Ne kadar sığ adamım la.Güzel mim'e ne yazdım.
Affet beni dooooktor.

4 yorum:

  1. teşekkürler üstürupsuz mimsiz ve ödülsüz kalmaman dileğiyle;DD

    YanıtlaSil
  2. @Dr,
    Amin cano cemil cümlemiz:))

    YanıtlaSil
  3. Ki kalmadın bir de Blogger Kulüpler kupası var kütahya porselenden;DD

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!