5 Mart 2012 Pazartesi

Mır Mır Mır : Kedi Gibi

Ah yeni nesil!
Canı çıksın yeni neslin inşallah!
Hı?

Evimdeyim, bir süreliğine canlarımın yanına geldim, her ne kadar canımın yarısı İstanbul'da kalsa da.An itibariyle oğluşum dibimde,resmen totomun dibinde,yamacında oturuyor,yayılmış kemiğini yiyor.Oy nassııııı da nassıııı da özlemişim!Kurban olayım. Burda hava nasıl, e güzel ama soğuk.Bi ara güneşliydi, hatta tişöört üstü hırka ile bööle salım salım salındım bi boy. Ama biraz soğuk,biraz bozdu ama e güzel yine de.Güzel lan evimi özlemişim, tuvaletini falan, hani tuvaletimde sıçmayı.

Yolculuğum dün akşam başladı. Bu memleketin* nezih bir otobüs firmasıyla yola çıktım. Uzun süredir ilk kez evet altını çizelim uzun süredir ilk kez bu otobüs firmasıyla bir uçak rahatlığında yolculuk yaptım, abi Android pc'leri koymuşlar, bildiğin feys tivit falan, abi süper ya. Koltuklar falan da bir geniş,anam bildiğin uçak gibi.Yeme içme servisi falan da gayet hoş, bu kısmıyla pek ilgilenmesem de abi uzun süredir bööle havuçlu kek yememiştim. Taam, bu kadar reklamı geçelim, derken yolculuğumuz başladı. Yanıma düşen teyzem, ah yaşasa belki de rahmetli anneannemin yaşında olacaktı, bööle tatlı mı tatlı haminne diyeceğim bir bayandı. Kendisi zamanın, en kaliteli öğretmen okullarından mezun olan, Köy Enstitülü emekli bir öğretmendi. Yol boyunca yarı uyanık,yarı sohbetli anlar yaşadık.Güzeldi, bu yüzden harbi harbi bu yolculuktan memnun kaldım.

Derken,

Yolculuk bitti, otobüsten iner inmez bacaklarımdan yukarı tırmanan bir minikle karşılaştım. Yedim onu.:***: Sonrasında, annişkoyla kahvaltı, kardişle telefonlaşma falan derken, güne sağlam başladık. Hala uyumadım, o ayrı ama sıkıntı yok.Evimi özlemişim.Valla hocam, diğer evim, dikkat edelim evim diyorum, benim ev kadar rahatım ama hanisi annemin kokusu, oğluşumun kuyruğu falan.

Sonra,

Bankaya gittim, çek senet mafya işleri için:x Şaka. İşte ufak tefek ekonomik işler için gittik. Orada sırada beklerken, millete kulak verdim. Yanımda ağzını ahanda bu kadar _000000000_ açan bir hatunla kollarını altından kaldıramayan bir teyzenin konuşmasına tanık olmak zorunda kaldım, harbi bu sefer kulak kesilmedim, bildiğiniz o lanet sakız çiğnemesiyle, o teyzenin genizden gelen sesinş duydum.Duymaz olaydım.Durum şudur:

Bankada bir hatun var, sanırım diğer veznedarlardan daha farklı bir düzeyde, hani bu camlı yerlerde duran, bireysel zımbırtılarıyla uğraşan ablalardan. Şimdi bu abla, kevaşe mi bilmem ama biraz yollu olduğu belli. Burnu estetik, sonra işte görgüsüzlük var biraz, hani bilmem birşeyin birşeyi beyaz giyer kış günü derler ya, bu ablamda minik güneşe aldanıp götü başı açmış, gerçi diğer çalışanlarda 3x platform ayakkabı giymiş de, neyse ne diyordum işte, o ablamız bööle götü başı açık giyinmiş, giyinebilir. Kim karışır, hani yolluysa da kime ne, kime giren çıkan var, tabi ben yerden yere vururum, o da ayrı. Ama başkasına dedirtmem, ne diyordum, işte derken, bu sakız abla ve altınlı teyze, başladılar atmaya.

Allah ıslah etsin'li cümlelerle başlayıp Allah ıslah etsin'lerle bitirdiler. Neymiş efenim, bu şehrin ahlakı bööle götü başı açıklar yüzünden bozulmuş, neymiş biz bile bakarsak erkekler neler yaparmış, neymiş apartman gezmelerinde, akşamları beylere giyinilirmiş de bööle giyilmezmiş dışarıda, sonracığıma bööle giyinip ayyyolll ben de var, sen de yoook demeye çalışıyorlarmış da dıtıdırdıtırıdır falan yani. Şimdi, n'alaka. Ayrıca, sakızlı ablam da altınlı teyzem de kusura bakmasın ama sizde de yok. Yani, ablamın dudakları botoks, doldurma ne skimse olursa olsun yani taş cidden. Hani en azından at gibi,hani semeri vur dıkıdıkıdık hesabı yani. Ne diyodum işte, plajda giyinir gibi dışarıda giyiniyorlarmış da aaa erkekler napsınmış.

Valla bu zihniyetle giderseniz, erkekler size her ski yapar zaten, gider üstünüze kuma da alır, sizi aldatır, sonra tiril tiril eve de gelir. Hani sonrasında, sizi döver de söver de sonrasında sizi aldatıp gelir, ama napiiiiiimmmm açmış der ve siz de aaaa haklısın kocacıııım kocaaam da dersiniz.Nah dersiniz. Ulan siz nasıl olur da erkeklere bööle, bu sözlerle meydanı boş bırakırsınız?Ah ah karı milleti işte. Karı milleeeti.

Birileri bana erkeksin lan,adam ol diye mesajlar atmış da, neden? Hatunlar hatunları her daim yerin dibine sokar, kıskanır, sıkıntı yok da ben 2 küfür edince mi sıkıntı olur? Hem ayrıca küfretmek ve dahası erkeklere mahsus eylemler midir? Hı anan zaaaaa xdxd

Nerde kalmıştık hocam? Hı, işte No:63'ten No: 77'e kadar bilmukabele bu muhabbeti çektim, tabisi bu muhabbet yarı şive yarı da kahkaha ile bölündü. Sakız çiğneme şiddeti Rihter ölçüsüne göre 7.9 şiddetine kadar yükseldi de bu mevzu kapanmadı. Hayır, bu kadar namuslu olan ablamız nedense yolda,sokakta,caddede,bankada,tuvalette ve halka açık alanlarda bu kadar çok ağız açık sakız çiğnenmemesi gerektiğini de bileydi, iyiydi.

Bir hışımla geldim geçtim peh peh diyerek bankadan ayrıldım, ardından başka bir bankaya geçtim. Sıfır ingilizce bol yabancı - foreyn diye telaffuz edilmiyi, forın diye telaffuz edilen- şahısların mevcut olduğu bir bankada 0 İngilizceyle, cebelleşen veznedarlarla karşılaştım da içimden bir ton küfür savurdum. Zamanında beni işsiz bırakan ellerin, beni bankacılık oynamaya layık görmediğini hatırladıkça bir kez daha küfrettim. Allah'tan veznedar beyfendi bir abimizdi de İngilizce bilmemesini göz ardı ettim.

Eve gelmem biraz uzun zaman aldı neticesinde, eve gelir gelmez, buz gibi sahilde çiş için yürüyüş yaptık. Sahilin her bir zerresine hücresindeki son çiş tanesini bıraktıktan sonra, oğluş ve ben eve döndük. İşte, sonra post'a koyuldum, posta koydum.

Lan şaka maka, cidden özledim evimi.

Ama var ya, Telekinesis'imi <3 çok özledim.
Maşallah.

İyi, neyse ben gideyim yemek falan. Malum aile saadeti.
Öpüyorum bi de xoxox.

4 yorum:

  1. şıllık şey.
    20 dereceyi ben görsem stringimi geçirir denize girer bi de 'bak neyimi çıkardıııığğğğm' diye sana el sallarım.

    kız kızayız şurda. onaylamazsan önce çok bozulur sonra yolarım.

    bankadaki orospu götünü açmış çok mu?

    ben daha fenasını yapardım.
    mesela...
    neyse.

    ...

    neyse.
    keyifli tatiller :D
    xoxo

    YanıtlaSil
  2. @Coach,
    Deli misin:D Neden yayınlamayayım:D
    Bankadaki çok açmamış az biraz bacak göt meme falan da yani hani seninle yarışacak kadar değil.

    Denize girilmeye başlandı, e gel:)

    Ve sağol cicim:D

    YanıtlaSil
  3. beni kıskandırıp durma.
    canım zaten kaçmak istiyo oralara...

    YanıtlaSil
  4. @Coach,
    Valla nasıl da iyi geldi buralar, e ara sıra kaç:D

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!