1 Mart 2012 Perşembe

Küfretmek Ahlaksızlıksa Ahlaksızım

Bu post'u yazarken, yine bir posta sokup çıkaracağım. Kimse alınmasın, darılmasın.
Binlerce kez kendimi anlatmaya çalışsam da alttan alıp sade sade kibarlık yapmaya çalışsam da olmadı. İnsanoğlu işte, tatlı konuşsak da durduk insanlıktan öte,belki de insanlıktan bir haber kendi bildiğini öttürüyor. Öttürsün bakalım biraz da biz öttürelim:

Kimim,neyim,adım ne,soyadım ne vs vs.bu tip sorulara sonsuz kez yanıt istendi ve yarı şaka yarı ciddi çoğu kez ironiyle satirik yazılarda kime ne dedim, asl pls diyenlere posta koydum, şakıdım güldüm geçtim. Türlü türlü ana avrat küfreden meyiller aldım, mesajlar okudum, iletileri aldım, sildim, güldüm de ah be birader dedim, beni tanısan var ya amuda kalkıp günah çıkarırsın dedim de töbe ya töbe ha dedim.

Ama bugün yetti.

Anası atası belli olmayan, adını sanını yazmaya cesaret etmeyen, daha sex kelimesini yazmaktan aciz, sexe diye yorum yapan, bazı adsız'lar, bazı mahlukatlar ulu orta malak malak yorumlar yazmış da durmuş, hayrola? Yaranız mı var? Yazmaya olan yeteneksizliğinizle, ahlak bozukluğunuz birleşip ortaya çıkan yorumlar mı sizin yaranız? Sktirin gidin.

Ağzım bozuk, ağzım yayvan, ağzım açık diye ahlaksız mı olduk? Anamız atamız babamız mı yok oldu, hayır sizin olmayan ananız atanız gibi bizim anamızın adı mı kayboldu. Sktirin gidin. Acizliklerinizi kapatmak adına birilerine çamur atmanın, birilerinin yazdıklarını götünden anlamak mıdır ahlaklı olmak? Ya da ahlak öyle 2 kelime küfür edince mi kaybolurmuş? Kaybolacaksa 2 küfür bu nasıl da ahlakmış, o zaman sikerun.

Hayır, madem ahlak bekçisi, din elçisi kesildiniz başıma, madem o kadar namuslusunuz ve madem ben ahlaksızım,madem ben ööle bööle yorumlara maruz kalacak biriyim, okumayınız efenim, sizi zorlayan mı var? Hayır, zorluyorsa biri lütfen götünüzden çıkarın o dildoyu. Birşeyleri yazmak'la birşeyleri yapmak arasındaki farkı ben burada bas bas bağırıp illa da tek tek tane tane yazmak mı zorundayım? Hayır, zorundaysam yazayım: Aramızdaki fark, orosbu çocuğu olmak'la ağzı bozuk olmak arasındaki fark. Açık ve net.

Dedim ya birşeyleri bilmekle birşeyler yapmak arasında dağlar kadar fark var. Herkes tecavüzün ne olduğunu bilir ama kimse tecavüz etmez. Bakınız: Açık açık yazıyorum! Birşeyleri yazmak, o şeyleri yaşamak anlamına gelmez. Açık ve net. Daha da uğraşmayınız.

Hayır, uğraşacaksanız, ben de sizi uğraştırayım. Bundan gari, Adsız mikropları tek tek alıp adsız olarak götüne başına sokacağım. Ulan derdiniz beni bu kadar germek, sinirlendirmek ise, bravo başardınız. Amacınıza ulaştınız, şimdi penis boyunuz 31+ olmuştur, kendinizi daha da rahat sikebilirsiniz.

Sikmek deyince, içimden ettiğim küfürlerin noktasıdır kendisi.

Amacınız nedir hocular? Amacınız durduk yere insanı yazmaktan soğutmak, soğuturken insanlıktan, insanlardan mı uzaklaştırmak. Sktiğimin dünyasında zaten 2 kelam edecek insan azken, sanal alemde var olan dostluklardan şüphe mi duyduracaksınız?

Hı, bu arada, dediğim gibi madem bu kadar namuslusunuz, 2 sik am göt meme lafıyla edebiniz bozuklacak, sessizce blogumdan çıkıp cookies'leri silip beni hayatınızdan çıkarınız. Zor olmasa gerek. History: Clean up yaptığınız anda, aramızdaki bütün bağlar kopacak ve siz yine o namuslu, haysiyetli yaşantınıza döneceksiniz.

İşin özü, bu kadar: Uzatmadan kaybolunuz.

Ahlakı bozuk, niyeti bozuk ama ağzı düzgün olan kendinizi rahat rahat skiniz.

16 yorum:

  1. s*ktir et diyorum başka da bir şey demiyorum ve ayrıca öpüp gidiyorum

    YanıtlaSil
  2. @Back,
    Az önce foto'larına bakıyordum, hey maşallah diyorum size,pek bir yakışmışınız! Ve öyle de yeter ulan üstüme gelmeyin,tanımadan beni.

    YanıtlaSil
  3. Sen boşuna sinirlenmiş ve atarlanmışsın beyb. Takmıcan kafaya bunları. Çok rahatsız oluyorsan adsız yorumlara kapat blogunu yoksa yersiz yere gerildiğinle kalırsın. Millet apır sapır konuşmaktan ve karşındakini incitmekten zevk alır hale gelmiş, manyamışlar.

    YanıtlaSil
  4. @Leah,
    Bebeğim kapattım bilare,sonrasında dedim aman herkes yazsın, kimsenin içinde patlamasın ama asl pls'lere cevap vermiyorum diye densizleşiyorlar ve haklısın kuzum apır sapır konuşuyorlar,ah!

    YanıtlaSil
  5. canım benim ya şu lanet gece görevinde beni çok mutlu ettin sahiden yakıştırdığına çok sevindim :))

    YanıtlaSil
  6. Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!

    Sanırım Bu onlara cesaret veriyor yaşınız kaç bilmiyorum ama ben abla diyim küfür etmeyin bence cevapta vermeyin silin gitsin üzmeyin kendinizi.

    YanıtlaSil
  7. @Back,
    Bin maşallah, el popoda dursun lütfen,cidden çok güzel,maşallah:)

    @ibrahim,
    Yaş 25 ama abla olabilirim.
    Siliyorum da hani nedir bu milletteki densizlik anlamıyorum.

    YanıtlaSil
  8. blog kişisel web sitesi değil mi ya ben mi yanlış biliyorum cahil miyim neyim eee kime ne ki herkes istediği gibi yazabilir ben cidden anlamıyorum bu işi okuma kardeş hoşuna gitmiyosa ha bi fikir vardır tartışmak kendi fikrini söylemek istersin eyvallah eleştiridir yani ama neden böyle yazıyosun saçma ya..
    takma boşveeerr..

    YanıtlaSil
  9. @Milena,
    Benim mi yaptığım saçma?
    Evet,birebir Türkçe çevirisi: İnternet Günlüğü'dür.Yani,bir bakıma burası benim çöplüğüm.İsteyen okur,istemeyen okumaz; aynı zamanda,beğenen beğenir,beğenmeyen beğenmez de beğenmiyor diye ana avrat dümdüz gitmez ya da başka türevine el atmaz.Yeter artık utansınlar diye yazdım,bundandır feryadım.

    YanıtlaSil
  10. ayy yok senin yaptığın saçma demedim sen baya kızgınsın sanırsam:)insanlara kızdım ben sana bana yada herhengi bir bloggera küfretme şunu yazma bunu yazma diyenlere kızdım..

    YanıtlaSil
  11. Resmen yazıyı bitirene kadar ahlakım bozuldu. Ne ayıp kelimeler kullanmışsın.. Hiç de duymadığım, bilmediğim hatta kullanmadığım kelimeler.. Lütfen adsız mesaj atanlara kızma onlar terbiyeli insanlar ;)

    YanıtlaSil
  12. @Milena'cım,
    Sana kızmadım aman yanlış anlama, yok haklısın haklıyız da ah ne diyeyim, darlandım valla, kime neyse benim dediğim yani.

    @BİS,
    Aaaa tabiiii ben insanlara küfrü öğreten tarafım,helal olsun bana ya:D

    YanıtlaSil
  13. xcoach sansürü zaman zaman destekliyor.

    ayh. onayla. sonra sıç ağızlarına.
    yapmadığın şeymiş gibi konuşma kız.

    asl.?

    :D

    YanıtlaSil
  14. @X,
    Canparem! Valla Adsız'ları onaylamak bile kendime küfür lan.Amanın da amanın.M.F.25.M.

    YanıtlaSil
  15. gayet başarılı yazmışşsın kufurleride hakettıklerınden az yazmıssın hatta

    YanıtlaSil
  16. @Ev Kadını:),
    Oy teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!