11 Kasım 2011 Cuma

Kuldan Gelene Tahammülüm Yok


Dün akşam çıktım yola.Kendimi yolculuğa psikolojik olarak hazırlasam da otobüse adım atmamla o hazırlık, o psikolojik yerle bir oldu.Ne yapayım artık otobüs yolculuklarından nefret eder oldum.Oysa önceden akşamları yola çıkmayı,gece yolculuk yapmayı çok sever,hatta gün bitmesin diye gece en son otobüse yer alırdım.Ama artık eskisi gibi heves yok,yalan değil,çoğu şeyde hevessiz yaşıyorum.

Ailemle şööle fazla duygusala bağlamadan ayrıldım,hatta annem yolda inip iş yerine gitti,sarılmak bile istemedim,aksi halde ağlayabilirdim.Biricik'imle vedalaştım ve sonra arkama bakmadım bile,bakamadım.Of amk ne de duygulandım yine.PMS'nin gerginliği sanırım.Bok.Günümü,zamanımı zehrediyor amk.

Ne diyordum?

Otobüse adım atmaz içim darlandı yine.O kadar saat nasıl gidilecek diye hesap etmeye başladım.Ulan gören de koca otobüsü sürenin ben olduğumu sanacak.Yok ama cidden bay bay geldi.Ulan hele o otobüsleri neyle temizliyorlarsa,aracın içi böööle sanki sobanın üstünde çamaşır suyuna batırılmış çamaşır unutmuşuz gibi kokuyor.Direkt mide bulantısına neden.Vay amk.Naneli sakız çiğnemekten booo geliyor bazı bazı.

Derin bi nefes çektim ve Allah'ım yanıma kimse oturmasın n'olur diye dua etmeye başladım.Ööle bööle otobüs dolmaya başladı,başladı da yanıma kimse oturmadı.Yukarıdaki kesin beni duydu derken,muavin denilen herşeyden bi haber yaratık,başka yerden binecek bi baağyan olduğunu ses etti,bacaklarımı uzatıp şööle ossurarak uyumak hayal oldu.Fak.Yetmezmiş gibi öndeki hayvan adam koltuğu sonuna kadar yatırdı,yatırmasıyla dürtmem bir oldu,o ayrı.Sonra,ne ara yine yatırdı koltuğu bilmem ama resmen ama 2 bacağım resmen kıçımda bütün o yolu geldim.

Tabi bu kadar kısa sürmedi yolculuk,ortalama 12-14 saat süren bu yolculukta da isyan ettiğim ve hay azına sıçiiim,amına koduğumun evladı,döl israfı,onunbununbebeysi dediğim vakitler oldu.

Mesela;
- Öndeki adam koltuğu yatırdığı yetmezmiş gibi,bütün gücüyle horladı.Horlamadığı vakitlerde AyLavYu filmini izledi,izlerken de böğürerek kahkaha attı.Ulan kulaklığı taktıktan sonra kendisini insanlardan izole mi ediyorsun hayvan evladı.

- Öndeki adamın yanındaki er,er derken bi metafor değil,bildiğiniz er,asker yani,işte o yaratık,mıymıy konuştu,konuşurken arkaya bakıp bakıp durdu,bok var sanki.Asker abazalığından mıdır nedir gevrek gevrek soru sordu,cevabını sadece mimiklerimle verdim,aklı olsaydı burdan da ananı sikiiim demek istediğimi anlardı.Hayır,adamın kardeşinin nişanlandığını bile öğrendim,o kadar bağırıyordu ki bizim yağız er.

-
Arkadaki çift çit çit çekirdek çitledi,çitlerken de paso tartıştı.Kafa denir lan buna,siktiniz valla.

- Yanımdaki hatun sürekli arkaya döndü,arkadaki arkadaşıyla konuştu,neee anlamıyorum,nasıl anlamıyoruum uehuh diye bağırarak cilveleşti.

- Muavin denilen pislik su servisi yaparken nedense benim her su istememi görmezden geldi,ben de buna istinaden en kibar(!) halimle,bas bas bağırarak su istedim.Sesimi kontrol edemiyorsam suç benim mi amk?

Ay yazarken bile deliriyorum,aklıma gelmeyen çok şey oldu.Ama anlayacağınız bacaklarım,ayaklarım resmen skildi.Ağrıdan sızıdan felç oldum.Bi de üstüne üstelik otobüsten inince yağmur ve servis mağduru oldum.Hadi yağmur Allah'tan da insandan gelen sıkıntıya bela diyorum.Servisle Bakırköy'e gelmek istedim ki bana taaa otobüse binmeden servisin var olduğu söylendi.Ama neymiş,yokmuş.Sadece Zeytinburnu'na kadarmış,dert değil,agalar.Alıştım.

Alıştım diye susacak mıyım?Hayır!

Açtım ağzımı,yumdum gözümü,direkt servis şöforüne başladım şikayet etmeye,adam bana laf yetiştirmeye pes etti de şikayet formunu uzattı.Yazdım,döşedim,beklemedeyim.Zamanında başka bir firmadan dolayı mağdur kalmıştım da sauuulsun Coach bana bu konuda yardımcı oldu.

Neyse efenim,evdeyim!İstanbul'dayım.2.ailemle beraberim.

Yağmurlu İstanbul'dan sevgiler canlar.Hı Pippi görüşelim canum,bu bi hatırlatma cümlesidir uhea.

xoxo

20 yorum:

  1. oh şükür sağ salim atlatmışsın..ben klimalardan nefret ediyorum ya.. yazları aşırı çalıştırmaları yüzünden buz tutuyor bi tarafım..kışlarıysa striptizciye dönüyorum kat kat soyunmaktan..çok fena ya aman bi dahakine kadar rahatsın:)

    YanıtlaSil
  2. sana bizim otobüsleri yasaklıyorum kız :D


    aaa.
    her seferde bir rezalet çıkarıyosun :D


    ahahahaha.
    ilet bana da haftaya gittiğimde bir iki tanesi ile toplantım var, böle böyleymiş diye hırpalıyım :D

    YanıtlaSil
  3. çokta sikimde otobüs yoculuğunu..parana kıyıp uçapa atlasaydın götlek..

    YanıtlaSil
  4. @Milena,
    Valla artık kaşkolla yolculuğa çıkıyorum,yaz kış,oram buram tutulmuyor:D

    @X,
    Şikayetleri sıralayacağım,bekleyesin:D

    @Adsız,
    Adı sanı belirsiz insan(!),ne biliyorsun parama kıyamadığıma? Yer vardı da biz mi almadık? Kaldı ki almadıysam da e kusura bakma biz parayı yatarak kazanmıyoruz,alın terini çarçur etmenin alemi ne? +++ Sana kimse ZORLA okutmuyor,madem çok da sikinde değil,okuma!Götlek kelimesine gelince,bilmukabele!

    YanıtlaSil
  5. üsturupsuz olmuş mağdurella bir an düşündüm otobüste yolculuk ederken mağdur ve mağdure olanlar için en azından eğlenceli(!) bir yolculuk olmuş finalde de yağdır mevlam su şeklinde bitmiş oysa ki yüksek sesli sus isteyince mevla duymuş bazen birşeyleri dilerken iyi düşünmeli;DDD

    YanıtlaSil
  6. @enes,
    Sorma hacum var ya tam delirdim:d Sus muhabbetini anlamadım ama:D

    YanıtlaSil
  7. otobüste su diye haykırmışsın ya en kibar ifadeyle...

    sanırım bunu allah duymuş...

    otobüsten indikten sonra sürahiden boşalırcasına yağmur yani bildiğimiz anlamda su yağmış..;DD

    Lütfen dilek dilerken doğada ki 5 elementi dilemeyiniz...

    YanıtlaSil
  8. üsturupsuzum, mim'in var bende :)

    YanıtlaSil
  9. @enes,
    İlahi sen:) haklısın ki ama:D

    @eL,
    Akşama bakacağım uy:D

    YanıtlaSil
  10. ya sormamak için kendimi çok tutum ama dayanamıyorum 12-14 saat otobüs yolculuğu yapmayı gerektren nereye gittin öyle. Sana ne adam diye bilirsin ama inanki sadece merak

    YanıtlaSil
  11. @KOCAL,
    Yok estafurullah ööle bişi demem de İstanbul'dan Güney'e doğru indim:)Ne zamandır otobüsle yolculuk yapmıyorsun hacım:D

    YanıtlaSil
  12. Yazar! Sana mı denk geliyor bu lavuklar?!

    YanıtlaSil
  13. @AYE,
    Selam!Nerelerdesin???
    Sorma çekiyorum amk!

    YanıtlaSil
  14. O zaman bu şarkı sana gelsin : "Sorma kederdeyim, sorma yangınlardayım." .

    YanıtlaSil
  15. Otobüslerde koltuk yatırmak yasaklanmalı!!!

    Genelde erkekler yapıyor bu haltı koltuğunu burnumun gibine sokuyor bütün yolculuğu diken üstünde geçiriyorsun.Koltuğu kaldırmasını isteyince 1 cm geri alıyor adiler:)

    Çok doluyum bu konuda:D

    YanıtlaSil
  16. @ATE,
    Eyvallah dostum:D

    @inanırsakolurbence,
    Valla ben de o kadar doluyum ki hani 256874 tane daha yazı yazabilirim falan:D

    YanıtlaSil
  17. ATE ne la?! AYE olacak o?! :D

    YanıtlaSil
  18. @AYE,
    Olm 2 harf yanyana ya o bakımdan:D

    YanıtlaSil
  19. kızm.
    mimlendin.
    yazmazsan olacaklar da metnin altında yazıyor. bilmem artık.
    http://xcoach.blogspot.com/2011/12/xcoach-mim-noel-babadan-istekler.html


    xoxo

    YanıtlaSil
  20. Hastayım ama yazayım,aman aman senden gelmesin bir zarar:p

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!