14 Temmuz 2011 Perşembe

Yazmak vs Yazamamak

Uzun süredir yazmadım,sizlere küsmedim bilirsiniz grupta hedehüdelagaluga konuşuyorum da buralara yazmak hımm nası derler içimden gelmiyo.Yazacak çok şey var amk ama susmayı meslek edindim resmen,susuyorum.Yoğunluğum bi nebze azaldı,sıcaklar da arttı.Sıcaklar deyince yağdır Mevlam SU! diyorum da Mevlam'la bu aralar aramız limoni sanırım,işim gücüm tersine gidiyo gibi.Hayırlara vesile.

Hatta bi ara yazsam bişeyler zırvalasam,kıçımdan başımdan uydursam dedim de uhea olur mu lan.Aman zaten sıcak of.Sıcaklardan da şikayetçiyim kardeşim,sevgilim haklı belki de ben her zıkkımdan şikayetçiyim uhea.

Regl de değilim üstelik,olmaya niyetim de yok,olana da karşıyım da lan nedir bu isteksizlik.Hı evet kendimle çeliştim lan,daha öncesinde demiştim,erkekler bizi regl olunca tuhaf sanıyolar diye,e onlara isyan ettiysem ne diye şimdi regl muhabbetini kattım ortaya,aman maydanozluk işte.

Sıcak demiş miydim?

Sıcakta vıızzz vıız uçan sineklerin de alayının amk e mi!Ulan her bi yandan saldırıya geçen taarruz uçakları gibiler,lan yavaş gelin ibneler.Hayır,evde bi ben mi varım lan,efenime sööleyim başka evde hacılar hocalar var onlara gidin lan,okunmuş üflenmiş kandır onlarınki.Ama siz de haklısınız kansızdır onlar,kansız.

Birileri Üsturupsuz'un sözlüğü var demiş,yok ööle şeyler,üstümden prim yapmayın lan uhea.Hı evet bunu grupta da yazmıştım uhea.Sıcak senin canını!

***

Bugün şehit verdik yine.Bunu buraya sıkıştırmak istemiyordum aslında.Ama tek başına acımı anlatacak yazı bulamadım,yazı var da kelimeler yetersiz,kelime var da anlamsız kalır,acı büyük.Ne desem.Size dokunan eller kırılmasın,kıralım.Size dokunan,kurşun atan,pusu kuranlar it köpek bile olamaz,onların ecdadını da skeyim,gelmişinin geçmişini de ecdadım siksin.Ulan çekin ellerinizi artık o genç fidanlardan!Pisliğinizde boğulun!

Sinirliyim,çok!
Ve mutsuz.
Taam sustum.

2 yorum:

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!