11 Aralık 2010 Cumartesi

Bir Genç Kızın Dizi Dramı: Amk!

İmdat çağrıları yükselirken bu evden,kurtarın ulan beni!Delirmiyom,delirmicem,delirmicem evet ya.Annem.Ah annem,benim annem,bahtı kara annem,melek annem,cadı annem,manyak annem,dertli annem,garip annem ama şu an resmen delirten annem!

Bilmem sizin anneniz nası ama benim annem tam bi dizi manyaaaağıııı!Hele de salya sümük ağlayayım,zırlayayım dizilerine hasta hasta.Evet,annem hasta.Gereksiz yere insanı hüzne sürükleyecek kadar,bööle manic-depresif yapacak kadar.

Hani kanalın birinde Küçük Kadınlar,hayır,Güççük Orosbuuuu'lar dizisi var ya,onun manyaaağı.Hayır,manyağından daa da öte bişi.Durduk yere oturuyo saatlerce,tekrarını ve hatta internetten de yeniden yeniden izliyooo.Bırak kadın naparsa yapsın,kadıncağıza bulaşma demeyin.Yau naparsa yapsın da neden bööle zır zır ağlıyo.Bi ara bööle hıçkırık,yutkun(a)ma(ma) sesi duydum,eneee bi baktım,anam.Suratı olmuş domates,burun kocaman,gözler şiş,dedim noluyoz,biri mi öldü,bi de baktım ki ekranda o herkesevermeyehazırımamamasumum ayaına yatan aplalardan birisi intihar mı ediyo,anasının ruhu kızını koruyo mu bööle bişi.Alllaaaaam sana geliyom dedim ve çemkirdim.Anneme kızdıktan sonra içimden fırtınalar,kasırgalar geçip gidiyo ama napiiim nedir bu mazosado hareketler mama!

Sonna koptu mu bi vaveyla.Vay efenim o kızlara bakacakmışım anneleri ölmüş ama hala annelerini seviyolarmış şu bu.Vay amk,o kızlar yüzünden anne sevmeyen kız etiketini de yedik,süper la.Kan beynimden anüsüme kadar akışkan hale geldi,sonra geri döndü,devir daim'le,gaza dönüştü,ossuruk halinde şu an çıkış emrini bekliyiii.

Hayır,şimdi annem bu kızlara ağlıyooo zırlıyo ya,ben şimdi anneme gelsem anne ben verdim,oooh hem de adam evliyken,ama öncesinde de kaç kişiye oooo desem.Ya da anne ben 55 yaşında bi herifle parası için evlencem desem nolur? Orosbuuuu diye damga yerim bi de evlatlıktan reddedilirim falan.Ama annem bunlara ağlıyooo.Ağlamak tabee normal bişi de bu ne la?Ayyy dellendim gari.

Dizi bitti ooooh diyodum ki annem elindeki kumandayı şahlandırdı ve başka bi dizi açtı.

Oh my GOSH!

Sanırım bu Tanrı'nın ben için hazırladığı başka bi sınav.

Ses etmicem etmicem de bakem bu ızdırap ne zamana kadar sürer.İmdat el sabır!

Rtük Rtük duy sesimi,şu zırlamaları kes de zaten yerle bi olan morallere can ver!

12 yorum:

  1. ahahahah! Benim annem de sanırım akşam saatlerinde aynısından oluyor.. görüştüğümüzde dizi saatleri dışında oturuyorum yanlarında :D ,)

    YanıtlaSil
  2. @MD,
    Ay sorma inme inecek,felç geçireceğim,sağ yanım sol yanım birbirine girecek.Şurda kadının yüzünü göremiyoz,görünce de domates gibi.Kendimi kesesim var amk!

    YanıtlaSil
  3. Şşşş sağ taraftaki anket şeysinde benim blog yok?!

    YanıtlaSil
  4. @Burak,
    E normal sen dizüstü edebiyat yazarı mısın.yane.

    YanıtlaSil
  5. Ben olağanüstü edebiyat yazarıyım. hıh.

    YanıtlaSil
  6. eheheh yazık falla sana... la ben de tam tersinden yakınıyorum. benim mamçik mesela güne gitmez. hani böööle hatunlar toplaşıyolar kısır mısır yiyolar hah o. hayatı boyunca hiç gitmedi. çalıştığı için sanıyodum ama emekli oldu yirmi sene önce haylaa gitmiyo tuhaf dimi evet evet tuhaf. dizi izlemiyo mesela gadın. köpeklere fısırdayan adam, böcüklere ısırtan adam dokümantari film dünyası benim mamçikten sorulur. allaaam deli ediyo beni deli. ha dur bak mesela son zamanlarda tek bir dizi izliyo, o da tuhaf bi gençlik dizisi adını hatırlayamadım ama foxta yayınlanıyo falan. böyle ünili gençler arasında geçiyo.

    YanıtlaSil
  7. birazdan olmayan dikişlerim patlayacak gülmekten :D lol.

    YanıtlaSil
  8. @Burak,
    Hıı bebişim.

    @KÇK,
    Benim de annemin gün muhabbetleri yok,çalışan hatun olunca ama işten koştur gelir,dizi izler,heralde gün stresini atıyo diye aldırmıyodum da aa delirtti dün amk!

    O diziyi de biliyom dandik dizi,Deniz Yıldızı.Bak ezberlemişim:p Yoksa Çakıl Taşları mı:p

    @coach,
    Ben dün sinirden tırnakları kemiriyoduuum!

    YanıtlaSil
  9. Yazık yaw... Üslubun güzelmiş ama, sevdim.
    Bizim tv 2 hafta önce bozduldu. Belki sizinki de 'yanlışlıkla' bozulur? En azından bi süreliğine... :)

    YanıtlaSil
  10. @rengarenk,
    Ay bozulsa da yedekleri var ayyyy ayyy!

    YanıtlaSil
  11. bende ağlıyom o diziye =)))

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!