23 Eylül 2012 Pazar

Sanki Hiç Yaşamamışım Gibi


Selam.
Ben uzun süredir nete girme fırsatı bulamayan, dahası nete girebilecek hali olmayan Üsturupsuz.
Sizi çok özledim. Cidden fena özledim hatta, bu yazıyı okuyan kaç kişi olur bilmem ama okuduktan sonra seni seviyorum cümlesine karşılık yazarsa, kendimi daha da iyi hissederim belki de. Hissetmek deyince ne zamandır adam akıllı nefes alabildiğimi de hissetmedim açıkçası. Hafif depresif pek karışık günler geçirdim. Ara sıra kendimi, öksüz yetim, kapı dışarı bırakılmış gibi hissettiğim de oldu, hani yalan değil. Pek parasız kaldığım için kontör alıp da son model cep telefonumdan tivit falan da atamadım. Birçoğunuz az yesin de kendine kontör alsın bana ne laan  diyebilir, pek de saygı duyarım. Zaten ben araba alıp da benzinsizlikten kapıda bırakan adamlara oldum olası tırt olmuşumdur, tıpkı IPhone 4S kullanıp millete, arasın diye çağrı atan hatunlara olduğum gibi.

Bu süreçte, pek de bir halt yapmadım aslında. Can sıkıntısından ziyade minik tatlı hallerim de oldu. Mesela, annem babam. Pek de bir güzel aile olduk maşallah. Dilerim Rabbim'den geç de olsa herkese böyle güzel mutluluklar yaşatır. Bana ben senin yerinde olsam cümlesiyle başlayan pek gerçek sevgili dostlarıma (!) baba sevgisinin ve dahasının annenin suratındaki evlilik mutluluğunun ne olduğunu bilmediklerini ve babayı affetmemek gibi birşey olduğunu söylemek istiyorum.

Ne demiştim?

He işte. Pek de aile olduk. Hayatında ilk kez İstanbul'a gelen annemin Ankaralı olduğunu bilmesem suratındaki ifadeyi buna bağlardım ama bence bu tamamen farklı bir şey.

Aile falan derken, pek geç de olsa ev tutuldu. Baba evinden yatak yorgan, anne evinden kap falan derken pek de ev oldu hani. Bu arada Pera sen bir cansın, annen de daha bir can. Ne attığın mesajları ne desteğini ne de ev için yaptıklarını unutamam. Buradan sana kokular, misler öpücükler.

Rahatım yerimde mi ?

Bilmiyorum.
Kendimi öksüz yetim gibi hissediyorum dedim ama bu hissiyatı yaşamaktan esirgesin kurban olduğum.

Sevdiceğim de pek iyi, benimle uğraşıyor O da ne yapsın. Gerçi O'ndan dolayı olmayan ama O'na bağlı kişiler yüzünden saçma sağan gerginlikler oldu, aramızda değil, benim beynimde. Görümce-gelin muhabbetine pek mi erken başladık yoksa hep vardı da ben mi uzaktan baktığımdan bilemedim,göremedim diyorum.

İnsanın kendi evi pek de iyi diyorum. Çok maşallah Sevdiceğim'le çay içip çekirdek çitlemek. Mis.

Bi de sağlıklar pek yerinde olsa, daha ne ah!

Dedim ya kendimi fena dışlanmış istedim. Telefonumda 984772642 kişi kayıtlıyken, sadece 3 kişinin beni hatırlaması var ya bazen insanlarla olan ilişkimi sorgulatmaya neden oluyor, tabi bu benden yana bir şey değil ya diyorum, hadi neyse.

Gerçi meyil kutusunda 1.769 okunmamış meyilin olması ve bunların neredeyse tivit ve 4squareye ait dosyalar olması, ayrı bir ironi. Bir Allah'ın kulu diyor hani insan, ya ölsem?

Sorgulamaya gelince, en yakın dost bildiğim bile evlenip barklanacak neredeyse çıt yok.

Allah düşürmesin diyelim.

Ve filmlere pek sarar oldum. Gidip eski yeni filmler almaya ve uyku tutmayan bol sancılı gecelerde izler oldum. Odamın duvarlarına benden önce yaşayan kişinin yıldızlar yapıştırması ve geceleri onların parlaması da bir şans mıdır acaba?

Çekirdek çitler oldum bi de. Ve bol bol Acı Badem kurabiyesi.
Çay yasaklanmasa daha iyiydi ama dinleyen kim?

Gerçi içimin dar dar olması. Sorunlar.
Biter diğ mi?

Haberlere değinmek bile istemiyorum.

Tek cümle: Komutanlarım!Haklarınızı helal edin!

Ve ben buradayım işte. Saçmalar dururum sanki.
Ve sizi özledim, siz de özlediniz mi?

Bilemedim.

13 yorum:

  1. özledik tabi. kaybolma bir yere :)

    YanıtlaSil
  2. cok seviom sisterım bnm seni çoook seviom ben :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen nerelerdesin bakayım kuzum?

      Sil
    2. işten cıktım bos gezenin bos kalfası mod volume II :) ama mutluyum buralardan biraz uzaklastım sadece sista okadar.

      Sil
  3. benim de ilk öğrenci evim,in tavanında bir önceki sahibinden kalma yıldızlar vardı :)) ♥

    YanıtlaSil
  4. Oyy Pera'n kurban olsun sana canım benim.. Keşke daha fazlasını yapabilseydim.. Sen mutlu ol, iyi ol başka bir şey istemem ben :)

    YanıtlaSil
  5. canım benim "seni çok seviyorum" (: evet özlettin kendini ve biliyorum hiç ilgilenemedim senin sıkıntılı günlerin ile :( berbat ve sıkıntılı durumlardayım ama umarım refaha çıkacagım ...ailene çok sevindim allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim (:

    YanıtlaSil
  6. Seviyorum kiz seni. Özledim vallahi :)

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!