12 Temmuz 2012 Perşembe

Gökten Meteor Gibi Nah Gelmesi

Bugün yine ev sahiplerine çok sövdüm,yalan değil. İstanbul'da ev sahibi olmak amına koyayım sanki İngiltere'de lord olmak gibi. Özellikle Bakırköy ve çevresinde nedense ev sahiplerinin burunları kaf dağlarında, götleri ise ayrı bir alemde kayıyor. Gerçi çoğu kiracısına kaymaya çalışıyor ama abicim bu ne götlüktür? Amacınız ne birader? Her biriniz mi orosbu çocuğu olursunuz? Taaaam, hepsi aynı değil, tenzih ederim de abi yok ben mi seçiyorum, bana mı seçmece geliyor bu gavatların her biri anlamış değilim valla. Hürriyet Emlak'ta bakmadığım ev, acizane yorum yapıp aramadığım emlakçı kalmadı. Her biri ayrı bir ayar etti, cabası.

Zaten kiralar almış başını gidiyor, yarı bodrum, yüksek giriş diye kakalamaya çalıştıkları aleni bodrumlar, 2+1 diye yazıp da 1+1.5 çıkan dairelere ulan nasıl da 900 liradan ağzınızı açıyorsunuz? Bugün sözüm ona 2.katta diye aldanıp aradığım daire ne ara zemin oldu anlamadım, abi siz bodrumları da mı kattan sayıyorsunuz?

Hayır, bi de üstüne pişkin pişkin evim bakımlı,boyattım,yok işte boyası yeni,kapılar da yeni boyandı,yok pencerelerde boyalı mis diye aynı kelime üstüne 10000 cümle kurmuyorlar mı? Amına koduğumun evladı, sanki bana mı boyattın o evi? Ulan ev senin,tabi bakım yapacaksın, ahırı bile temizliyor atına değer veren seyis,at sahibi, sana ne oluyor zınzın kafa sikiyorsun yok boyatmışmış; he bi de neymiş evi kombiliymiş, ulan yıl olmuş 2012, İstanbul'un göbeğinde, merkez semtte sobalı ev mi kalır Allah'ın dangalağı, zaten sen bana + birşey mi sunuyorsun orosssspuuuu çocuğu?

Kapısı çelikmiş, yok efenim hedeymiş hüdeymiş, sen bana depreme dayanıklılığından bahset hacım, bırak kapısını bacasını, sen bana kolonların sağlamlığından bahset dürzü. Kira zaten almış başını gidiyor, bi de depozito var ya, en az 2 ay depozito, taaam buna taam da ulan ev kirası 750'yken 2 ay depozito istiyooom diyen ev sahibinin 3000 lira depozito istemesi de ayrı bir ironi? Ulan o zaman 4 aylık depozito olmuyor mu? Yok 2 aylıkmış. Ulan bu neyin kafası amk!

He babam, nikahı da vereyim mi? Olmadı gelir 2 kese atarız.
Neymiş, arkadaş gelir miymiş? Abi bu neyin kafası ya?! Yüzüğümüz de var parmağımızda,üstünde adımızın yazdığı bir kartvizitte. Sen gibi, anası babası belli olmayanlardan da değiliz; hayır, pezevenk değil ki benim akrabalarım,dostlarım,erkek olup olmaması seni kassın,rahatsız etsin! Götün gider diye korkuyorsan, abi ne diyelim, yalama yapmışındır sen,korkma.

He bi de ne vardı? SSK'lı kefil. Pardon kredi mi çekiyoruz? Hayır, sen bana kiraya mı veriyorsun evi, yoksa satıyor musun? Ayrıca, artık SeSeKa diye birşey yok, onlar bildiğin SGK! Ssk var mı? Nasıl var mı lan? Ulan n'apcan? İlaç mı yazdıracaksın? Hayır, sanane lan. Hayır, benim meslekte sosyal güvencesi olmayan mı var? Yok, kefilmiş. Oldu, o da olur, bi de üstüne bir hemoroid kremi.

Sikerim lan.
Ev tutmasını da ev sahiplerini de.
Evini 2 süsleyip kendini bey sananı da.
Ev sahibi olup da kendi kiracı günlerini unutanı da.
Ulan bizim de evimiz var, taş gibi. Ama memlekette, bu siktiğimin memleketinde değil. Biz böyle miyiz? Değiliz, halden anlarız.

Ama yok anam bacım, bu sıçtığımın memleketinde, gözümden düşüren insanlığı.
Sıçmışım sizin ecdadınıza.
Adam değilsiniz, adam...

11 yorum:

  1. valla hocam bu kira işlerine devlet babanın el atması lazım yoksa iş çığrından çıkıyor. ama bu ülkede devlet babadan medet ummak da en az o kiracıların halden anlamalarını beklemek kadar çıkarsız.

    sadece istanbul'da değil, anadolu illerinde de durum bu şekilde sayılır, kiralar o kadar uçuk olmasa da değerinden çok çok fazlasına veriyorlar.

    şerefsizler!

    YanıtlaSil
  2. orgazm oldum.
    yeminle.
    daha çok küfür et.


    ooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhohohohohohooh :P



    xoxo

    YanıtlaSil
  3. ablamların başına gelenleri bi anlatsam roman olur roman !

    aman yaa sıçtığımın dünyasında bi biz trip atamadık !

    YanıtlaSil
  4. atarlanmışsın yine belli ki çok üzerine gelmişler tek yüksek olan kiralar değilmiş bir de egolarmış..

    YanıtlaSil
  5. Canım bi sakin ol ya insan olmayana öğretemezsin ki insanlığı, içinde olacak işte. Yobazlar, anlayışsızlar, pislikler işte. İnşallah düzgün bir yer bulursun

    YanıtlaSil
  6. @Yönetici,
    Devlet baksa ne olacak? Devletin koyduğu kurallara çok da uyuyor ya bu ev sahipleri, mesela, bilmem kaç zam yapılması kararlaştırıldı ama zam yapan yapana.Bıktırdılar bıktırdılar.

    YanıtlaSil
  7. @Coach,
    Neredesin sen yahu?
    Manyaksın valla, tuzun kuru ya öyle gül sen gül!

    YanıtlaSil
  8. @Kibritçi,
    Valla yazık bize yahu, yazık yani.
    Allah cümlesinin.

    @dr,
    Valla doktorum ne diyeyim delirttiler,baydılar,yordular, Allah müstahaklarını versin.

    YanıtlaSil
  9. @Nora,
    Delirdim ama hacum delirdim,kaç aydır adam gibi ev bulamaz mıyım ya bu kadar mı olur.

    YanıtlaSil
  10. Ben de aynı dertten çekiyorum,ne olacak bilmiyorum ki.

    YanıtlaSil
  11. @Alışveriş Çantam,
    Sonumuz hayrolsun.

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!