29 Haziran 2012 Cuma

Kafa Sikmece Vol.1

Kendimi köle gibi hissettiğim dönemlerdeyim yine. Varsa yoksa iş güç, yine fenalardayım. Sıcacık havalarda herkes denizlere, yok işte havuzlara giderken benim iş dönüşü bir yerlere gidip de bir kahve içmeye bile mecalim yok.

Bundan öncesinde, yaaaaniiiiiii sivil hayata geçmeden önce, sivil hayata geçip şööle kafama göre takılırım laaayn modundaydım da ı ıh madalyonun diğer yüzü öyle değilmiş. Resmen köle gibiyim. İş yerine gelince, iş yerindeki gerginlikler biraz daha azalmış durumda;ancak iktidar savaşları alttan alttan devam ediyor. Kendimi bundan ötürü daha çok alışverişe, daha çok feysbuk oyunlarına gömüldüm. Tabi ki alışverişin bedeli de bana gömdü.

Bu arada sonunda iş yerine yakın bir yerde tertemiz kitaplar satan bir sahaf buldum. Artık her hafta 3 5 7 9 11 kitap alabilirim oleyto yuuuuuppiiiy!

Dedim ya kendimi köle gibi çalışıyorum. Beraber çalıştığım insanların eğlenmeye nasıl fırsat bulduklarını anlamış değilim. Bu kadar çok eğlenmek mi istiyorsun diye sorsanız valla eğlence anlayışın ne diye de sormanız gerekir. Bildiğiniz ayaklarımı uzatıp böööle off kliması açık bir odada, sakince film izleyip belki bir limonlu soda içmeyi offf sonsuz istediğimi söyleyebilirim. Nasıl bir cümle oldu laayn?!

Şu anda Fox Tv'de dandik bir Hint-Avrupa yapımı dizi izliyorum, adam para dedikçe kadın tahrik oldu ve soyundu, bu nasıl bir seks anlayışı la?!Adı da ilginçtir ki, Bir Aşk Hikayesi. Piriiii insanlar neden aşkla seksi karıştırır ki!

Ve fena d a r l a n d ı m!
Sizin de böyle anlarınız oluyor mu?
Ve Bakırköy'de uygun fiyata ev arıyorum, fikri olan var mı?

5 yorum:

  1. böyle anlarınız oluyor mu diye yanlış sormuşsun üsturupsuzum böyle anlardan kurtulabiliyor musunuz diye sor bana...
    ahhh fenalardayım hemde ne fena yani..boşluktayım sıkıntıdayım değil gezmek eğlenmek Allahımın gücüne gitmesin yaşamaya mecalim yok...
    halin niceyöiş bunu öğrendim en azından (: seni okumayalı baya oldu hemen telafi etmeliyim bunu (:

    YanıtlaSil
  2. Aşk filmleri iyice bozmuş, 21. Yy'dayız insanlar ayırt edemiyor.
    Eğlence anlayışı konusunda "nenem gibi oturmak" modundayim. Acıklı, yaşım kaç başım kaç.
    Is konusuna giremiyorum kıskandim, daha muammalar bitmemişken "kesin işsizin teki olcam ben" moduna girmem de an meselesi, koy rahvan modundayım, moddan moda giriyom Can!

    YanıtlaSil
  3. @turşum,
    En son görüştüğümüzden bu yana! Ah sen nicelerdesin!Gerçi eşeklik ben de arasam ya.Ama valla fenalardayım bebem, gerçi bugünü aratmasın Yaradan'da.Zor.

    @ATE,
    Sakin ol,inan bana herşey yoluna girecek:D

    YanıtlaSil
  4. Valla benim her anım dar, çok yoruldum ben de:(

    YanıtlaSil
  5. @Adsız,
    Valla Yaradan kolaylık versin bize.

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!