6 Mart 2012 Salı

Penisi Yok Diye Kızları Hafife Almayın, Öyle Bir Sikerler Ki Erkekliğinizden Utanırsınız

Valla bu devirde kimseye yaranamazsın, bunu zaten biliyorum da bu zamanda iyilik yapmamak da gerekiyormuş, bir kez daha sindire sindire anladım. Hayır, insanlık adına iyilik yapalım, hani bugün ona, yarın bana destek çıkalım 3 günlük dünyada derdim de derdim de resmen, yok töbe billah. Bir daha başkasını düşüneni siksinler e mi! Ciddiyim.

Bi de bana sonra neden bu kadar çok kedi köpek seviyorsun diye sorarlar, hatta elimde kedi maması sokaklarda gezerken, kınayanlar da olmuştur, kalıbımı basarım. Ama yok arkadaş bir daha iyilik yaparsam valla billa siksinler.

Şimdiye kadar yediğim kazıklar yetmediği için ben hala pembe gözlüklü Pollyanna gibi, o gıcık olduğum Ayşecik gibi, hayat sevince güzel naraları ile insanlara destek olmaya, yettiğince elimin uzunluğuyla kapılar açmaya çalışıyordum da yok.

Bundan birkaç ay evvelinde bir arkadaşımın bir bankada çalışan İK müdürü kardeşi, bankaya eleman alınacağını ve kendisinin de bu konuda kolunun uzun olduğunu, dahası başvuru yapılmaksızın el altından eleman alınacağını çıtlatmıştı bana, hatta gel bizimle çalış demişti bankadan uzak, şimdiye dek sadece güvenlikle haşır neşir olmuş bünyeme. Neyse, ben de öncelik verdiğim bu bölüme dair mezuniyetleri olan arkadaşlarımı aramıştım da biri burnunu bükmüş, diğeri ise telefonumu açma zahmetinde bulunmamıştı. Oysa işsizlikten kanına kıran girmiş bu arkadaşlarıma destek olsun diye ben defalarca ve belki de yüzsüzlüğe vurarak aramış da aramıştım. Derken, geçenlerde o arkadaşlardan biriyle görüştüm, konu nasıl olduysa oraya geldi, işte o an dumur oldum resmen. Diğer zatını sktiğim, benim neden onu aradığımı, böyle kendimi iş ve işçi kurumu vazifesini üstlenmemdeki mananın ne olduğunu anlamadığını, kendi işime bakmam gerektiğini, herkese yardımcı olmak gibi bir zorunluluğum olmadığını ve ısrarla telefonu açmıyorsa demek ki bir anlamı olduğunu falan filan söylemiş de söylemiş. Böyle resmen eşekten düşmüş gibi oldum. Hani benim amacım neydi, ne oldu diye kendime küfür ederken, Sevdiceğim'in sözleri kulağıma ilişti. Ah ne de haklıymış o kimseye yardım etmek istememekle!!!

Oysa benim amacım, zamanında iş muhabbeti yüzünden çektiklerimi, başkasının çekmemesiydi. Ama yok kardeşim, anladım ki devir, bana ne devri olmuş. Gerisini skecekmişin. Oysa neredeyse can ciğer kuzu sarması olduğumuz günleri düşündüm de vay arkadaş, artık kahvenin de hatrı kalmamış dedim. Zaten boşuna dememişler, iyilik yap denize at, kulu bilmezse Haluk bilir diye. Ne de doğru.

Bi de hep ben kötü olurum, çevremde sadece dost diye sarıldığım 1 kişi vardır ki sorsalar bana ben de neden 1 kişi olduğunu anlatsam, bana hak verirler de uzaktan bakınca millet sanar ki hatun şımarık, hatun kendini beğenmiş, hatun sert, hatun şu bu derler; hatun ne şu ne de bu, bildiğiniz kendi halinde işinde gücünde evinde yuvasında birisi de millete yardımcı olabilmek adına uğraşırken hep rambaya çattı. Kendimi savunacak da değilim. Ama cidden hani ben kötü biri değilim. Ama nedense ben kötü olurum,cenabetlik bende heralde.

Adam gibi bölüm okumuşken, milletin ayak işini yapsın, bana ne!
Zaten ben de suç, bana ne lan diyecektim, okumuş adam deyip adam bellemeyecektim, sürünsün, it köpek gibi muamele görsün, omuz olacağına kol olsun diyecektim,ayak işlerine baksın hahahaha deyip adam muamelesi yapmayacaktım!

Ne diyeyim hocum, herkesin hakkında hayırlısı olsun. Yine de iyi olsun, başarılı olsun ama şu an çalıştığı yerde, sürünsün.

17 yorum:

  1. hatun taş.
    hatun sex doll.
    hatun dominatrix.


    :D

    YanıtlaSil
  2. @dr,
    Yok bir daha iyilik mi?
    Okyanusa falan da yazık,boşuna kendimi neden kasayım?

    YanıtlaSil
  3. Okurken "aynen valla ya" dediğim yazılardan biri olmuş. okurken üzülerek kendi değişimimi fark ettiğim bir yazı olmuş. Naif bir şekilde "elime yapışmaz ya" diye yaptığım iyilikler üstüme yapıştı kaldı,bırak teşekkürü veya minnet üstüne bir de suçlu muamelesi gördüm.Üzülerek sitiri çekiyorum artık..

    YanıtlaSil
  4. @Madam,
    Elimize yapışmadı ama resmen suçlu olduk,iyilik yapmamızın altında bir çıkar arandı. En acısı da bu sanırım. Ben artık dediğim gibi sürünsünler bana ne diyorum.

    YanıtlaSil
  5. kulun denizde ne işi var, balıktır o balık :D böyle çok olay başına gelmiş olabilir ama yine de genelleme yapmamak lazım. muhatapları iyi tanıyıp nabza göre şerbet vermek gerekiyor. herkese iyilik yaramadığı doğru :)

    YanıtlaSil
  6. @men,
    Kedidir o kedi:p
    Yok genelleme yapmam da bu sefer baktım hep kazıklanan benim sanki,yaranma derdim yok da bunlar neyin nesidir, bıktım valla.

    YanıtlaSil
  7. ah ne güzel de anlatmışsın. ulan sen onu düşünüp iyilik yapıyorsun karşındakinin dediğine bak. bırak bırak umursama sürünsün nerde sürünüyorsa.

    YanıtlaSil
  8. @kahve çekirdeği,
    öncelikle hoşgeldin!
    aman ne haltları varsa yesinler, kendi boklarında boğulsunlar!

    YanıtlaSil
  9. sikeni severler seveni sikerler diye bir örnek vericem ama küfür benim gibi dugusal birine yakışmıyor :)

    YanıtlaSil
  10. @Emrah'cım,
    Valla biz buna enayilik diyoruz, sikme sokma bize göre değil:D

    YanıtlaSil
  11. Zamanında ben de aynı durumdaydım, millete yardım etmek için kendimi parçalardım ama artık yok parmağımı oynatasım gelmiyor yalan değil inanki hem iyilik yapıp hem kötü olacağıma aman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama her birisinin cani ciksin sevgili Adsiz, herkes kendi bacagindan asila dursun.

      Sil
  12. 05412383568 hayatımı sikmeyecek bir kız varsa mesaj atsın

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!