17 Ağustos 2012 Cuma

Blogumdaki Değişimler

Neredeyse iznim bitmek üzere ve ben düşünürsek koşuşturmaktan eğlenmeye vakit bulamadım. Ne diyeyim, canım sağolsun. Sanırım bu tatilde ne yaptın diye sorarlarsa, en rahat ve düşünmeden vereceğim yegane cevap, uzun süredir ihmal ettiğim bloguma ve dostlarıma sanaldan da olsa zaman ayırdım ve biricik köpüşüme doyasıya sarıldım olabilir.

Sevdiceğim, biriciğim Telekinesis sayesinde, blogumda minikte olsa değişimler yaptık.
Aslında yaptık demek biraz yalan olur, neticede 3 büyük değişimin sadece 1'ini bile ben yapmadım, bana sürpriz olsun diye Sevdiceğim yapmış, ne de güzel yapmış ellerine sağlık.

Yazılım adına hala eksiklerim olduğundan mıdır nedir blog eklentileriyle aram pek de yok. Bundan gari, birçok blogu inceleyip dibim düşer. Yakın zamanda adımı artık .com şekl
inde alıp sitemi kendi üzerime kaydettireceğim, aksi halde ismimi kullanmalarını engelleyemeyeceğim. Acaba gidip nickimin kullanım hakkını mı alsam amk ? uhuyheuah yeakyeak.


Gelelim değişimlere:

Varan 1:

Ne zamandır deneyip de sonrasında boyutunu küçültmeye üşendiğimden, blogumun bir logosu yoktu. Logodan kasıt, ekran açıldığında üstte, altta, kıyıda, köşede bulunan adresin sahipsiz kalmasıydı. Ama sağolsun bizim bey bana jest üstüne jest yapıp bu sıkıntımı yok etmiş.

Bkz:
İlk bunu gördüğümde öyle mutlu oldum ki. Sanki çok ünlü bir yazarmışçasına kendime olan inancım geldi.


Varan 2:

Postların altına feysbuk uygulaması yerleştirilmiş bloglar fark ettim, ulan nasıl dedim?
Denedim ama neredeyse bütün yazılar yerle bir ol
uyordu, sonrasında elimin ojesiyle bırak bunları Üsturupsuz, sen sistemcisin bırak yazılımı dedim de bıraktım ama jest üstüne jest. Süper oldu. Artık daha kolaylıkla feyse de yetişebilirim uheah.


Bkz:

Varan 3:


Yine çok kez deneyip de bilemediğim, bilip de yapamadığım başka bir uygulamayı daha jest olarak aldım. Bu uygulamanın bir versiyonunda, yorumları silmek istersen ya hepsini silecektin ya da istemediklerinle beraber hepsi kalacaktı ama bu versiyonda daaataaam moderatör sensin, gerisi vız gelir, tırıs gider.

Bkz:Ortala


Yorum haznesinde bulunan yanıtla sistemi süper harika birşey, artık daha hızlı yanıtlar verebilirim. Çok istemiştim, çok sevindim. Tutarsız'ım seninle olan konuşmayı kes-yapıştır yaptım, sana sormadım ama sıkıntı yaptıysam affola.

Artık tutmasın beni kimse, yazarım.

Ellerine sağlık T.

9 yorum:

  1. hayırlı olsun canım çok hoş olmuş değişimler (: kendimi gördüm sanki (: ne affı canım benim için şeref (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:)
      Ayol ne demek asıl benim için bir şeref:)

      Sil
  2. Hayırlı olsun :)
    Şu yanıtla olayına benimde geçmem lazım da henüz beceremedim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah Erdi, valla bizim bey olmasa ben de bir halt yapamazdım:D

      Sil
  3. Telekinetik benim bloga da fb comment eklentisini kursun yaaa...

    YanıtlaSil
  4. hayırlı olsun Usturupsuz kardeş:) yalnız şu yazı karakterlerinin farklılıkğı olayına da bir el ataydın ya:)) sen yada sevdiceğin, artık kim atıyorsa:))
    selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banu Çakar,
      Karakterleri ben bilerek farklı yapıyorum, yani bu durumu Sevdiceğim'le alakası yok.

      Sevgiler.

      Sil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!